Contact

gsm:  +316 506 13000

Mail: ingrid.reinhoud@live.nl

Ingrid's Handen

op Facebook

Ingrid's Handen

op Instagram

 

Ingrid's Handen

op Pinterest


(Old)Fashioned

De anemonen in hun kostuums.
De anemonen in hun kostuums.

Vier choreografen en vier modeontwerpers lieten zich inspireren door ambachten als metaal bewerken, papierscheppen, strovlechten en stroop maken. Ze creëerden vier dansante modeshows, of vier modieuze choreografieën, met niet geschoolde dansers tussen de 63 en 80 jaar.

 

Twee van de voorstellingen worden getoond in de Toneelacademie, de andere twee zijn te zien in het monumentale Museum aan het Vrijthof. Daar zie je ook de expositie (OLD)Fashion(ed) die feestelijk opent op 21 september en nog tot 21 november doorloopt.

 

combi-ticket

Koop een kaartje voor één van de (OLD)Fashion(ed) voorstellingen in de Toneelacademie en u mag met hetzelfde kaartje naar Museum aan het Vrijthof, waar je op zaterdag 4 oktober en zondag 5 oktober de (OLD)Fashion(ed) voorstellingen van Andrea Leine en Ronald Wintjens kunt bezoeken.

 


 

(OLD)Fashion(ed) in Museum aan het Vrijthof

 

For All We Know - Andrea Leine + Linda Friesen

zaterdag 4 oktober/ 12.00u + 15.00u + 16.00u/ 15 min

 

Zeven trotse vrouwen dragen een creatie van modeontwerpster Linda Friesen, die tot stand kwam in samenwerking met strovlechtster Ingrid Reinhoud. In een choreografie van Andrea Leine (LeineRoebana) onthullen en verhullen de vrouwen hun lichaam en hun verhaal. Krachtig, kwetsbaar en nog steeds op weg.

 

choreografie: Andrea Leine

dans: Joke de Bekker, Marianne Grootenboer, Marie–José Otto, Anna Paans,

Charlotte Rutten, Ans op het Veld, Ingrid Reinhoud, Maud Coenegracht,

Miriam Jeunhomme

muziek: Nina Simone (Pirate JennyFor all we know)

modeontwerp: Linda Friesen

strovlechtster: Ingrid Reinhoud

assistentie: Tim Persent

 

www.leineroebana.nl

lindafriesen.tumblr.com

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0