Contact

gsm:  +316 506 13000

Mail: ingrid.reinhoud@live.nl

Ingrid's Handen

op Facebook

Ingrid's Handen

op Instagram

 

Ingrid's Handen

op Pinterest


workshops strovlechten

Momenteel lopen er een aantal strovlecht workshops. Workshops in het museum aan het Vrijthof, tijdens het folkdans festival CaDansa en in de natuurtuin Jekerdal. Ook heb ik met de klas van juf Yvonne op tuinzicht Lichtenberg gevlochten. Daar ging iedereen met een zelfgevlochten muisje naar school terug.

Het bevalt mij goed om anderen te leren hoe ze netjes kunnen vlechten. Ook geweldig om te zien hoe het vlechten verstillend werkt op de mensen die er aan beginnen. 

De eerste workshop was wel even wennen. Ik vergat de kist met alle gereedschapjes. Maar omdat ik erg op tijd was, kon ik hem nog makkelijk halen. 

Ik voel mij in mijn element wanneer ik anderen iets kan en mag leren. 

Workshops tijdens CaDansa in Duiven.

In Natuurtuin Jekerdal de kas.

Reactie schrijven

Commentaren: 0