Contact

gsm:  +316 506 13000

Mail: ingrid.reinhoud@live.nl

Ingrid's Handen

op Facebook

Ingrid's Handen

op Instagram

 

Ingrid's Handen

op Pinterest


Het grote geheim....

Momenteel ben ik enorm druk met een grote opdracht. 3,5 maand 10 uur per dag werk! Als ik flink doorvlecht heet dat. Ik voel mij enorm vereerd de opdracht te hebben gekregen! Een en ander naar aanleiding van de expositie in het museum aan het Vrijthof, waar iemand toevallig de expo bezocht. Een groep kunstenaars uit Amsterdam. Die willen iets met stro, en ze zochten naar iemand die kan vlechten, en bekend is met het verwerken van granen en stro.

Na een kennismaking, aan de slag gegaan en verschillende prototypes vervaardigd. Dat was al heel spannend. Nu is de opdracht binnen. Er zal niet veel tijd zijn voor andere dingen, maar ja.... het is wel een mooie opdracht... Meer kan ik er nu niet over vertellen. 

Het is maken voor iemand anders, het idee van iemand anders. maar stiekem wel een hele eer om door ze gevonden te zijn en dat mijn Handen het vlechtwerk voor ze mag doen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0