Contact

gsm:  +316 506 13000

Mail: ingrid.reinhoud@live.nl

Ingrid's Handen

op Facebook

Ingrid's Handen

op Instagram

 

Ingrid's Handen

op Pinterest


Haute couture collectie "Van Gogh Girls" van Viktor & Rolf en mijn Handen. 


80 bossen stro, 585 dichte blaadjes, 300 open contour blaadjes met draadjes van getwijnd stro, 480 met gespleten stro omwikkelde kraaltjes vastgezet op een steeltje van getwijnd gespleten stro en dan nog zo'n 25 meter stengel dat in een 6-vlecht om koperdraad gevlochten is. Dat is onderdeel van deze prachtige collectie van V&R.

 

Op woensdag 28 januari om was 16:00u de show was van de haute couture collectie "Van Gogh Girls" van Viktor en Rolf

Wat een ode aan ambachten! Zoveel oog voor details, zorg aan ieder onderdeeltje....en dan zo'n lijn neerzetten waarbij bloemen zich steeds meer losmaken van de de stof en uiteindelijk als strobloemen, in steeds groter wordende constructies aan de gigantische hoeden komen. Schitterend toch?  

 

Vele berichten op het internet;

De blog van Branko Popovic;  Fashionclash Blog  

DeZeen;Dezeen met achtergrond informatie

De video van de show op Youtube V&R van Gogh Gils 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0