Ingrids Handen

Atelier in Het Werkgebouw

Tapijn kazerne 24

6211 ME Maastricht

Contact

gsm:  06 506 13000

tel:    043 7 850 250

Mail: ingrid.reinhoud@live.nl

Ingrid's Handen

op Facebook

Ingrid's Handen

op Instagram

 

Ingrid's Handen

op Pinterest

Aanmelden voor Ingrid's Strovlecht Nieuwtjes

* Verplicht

Een nieuwe stap

Strovlechten nu ook als NME activiteit

Het vervult mij met trots dat er voor deze strovlechtend ambachtsvrouw steeds meer deuren open gaan. Een volgende mijlpaal is gezet; Mijn ambacht gegoten in een basisschool lesactiviteit, die via de landelijke site van Natuur en Milieu Educatie, kort NME, site aangeboden wordt op Groen gelinkt. Scholen uit heel Nederland kunnen nu inschrijven op deze ambachtelijke en historisch verantwoorde les. Hartelijk bedankt aan het Cnme Maastricht En Regio voor het mogelijk maken! heart-emoticon


trots.
Strovlechten is een vaardigheid/ambacht dat vroeger s`winters op vele boerderijen bedreven werd. Iedere streek had zo ook zijn specialiteit en vormgeving met stro. Mede door de prachtig glanzende producten werd het ook het boerengoud genoemd.Mijn doel is om dit ambacht zo veel mogelijk weer onder de…
GROENGELINKT.NL

Reactie schrijven

Commentaren: 0