Contact

gsm:  +316 506 13000

Mail: ingrid.reinhoud@live.nl

Ingrid's Handen

op Facebook

Ingrid's Handen

op Instagram

 

Ingrid's Handen

op Pinterest


Strovlecht weekend  op de Boshoeve

Augustus 26 t/m 29.

 

Het is voor mij steeds weer een feest om workshops te volgen waar ik weer een nieuw techniekje kan leren. Op de Boshoeve in Wolfheze komt iedere zomer Doris Johson. Zij is een doorgewinterde strovlechtster uit Kansas, waar ieder jaar nieuwe verassingen uit voortvloeien die ik graag leer en gebruik in volgende werkstukken. 

Naast de nieuwe technieken is het ook erg fijn om andere strovlechtsters uit heel NL en BE weer even te zien en beter te leren kennen.

 

Daarnaast is het heerlijk verzorgd en wordt het een waarlijk feest. De boshoeve zelf is een prachtige bloemenkwekerij met veel mooie lekker ruikende en rustige plekjes. Heerlijk om al slenterend langs de bloemenperken, tussen het vlechten door, even op andere gedachten te komen.

 

Ook dit jaar heb ik weer 4 dagen lang aan een aantal nieuwe snufjes mogen ruiken en kunnen uitproberen. Heerlijk. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0