Contact

gsm:  +316 506 13000

Mail: ingrid.reinhoud@live.nl

Ingrid's Handen

op Facebook

Ingrid's Handen

op Instagram

 

Ingrid's Handen

op Pinterest


25 juli Midzomerviering Kogerpark

Op verzoek van Loes en Peter, heb ik een graanpop gemaakt voor de Midzomerviering in het Kogerpark in Koog aan de Zaan. Ook mocht ik er een workshop geven over het vlechten met granen.

Van te voren had ik mij verdiept in de kwaliteiten van de verschillende granen. Dit heb ik in de workshop geïntgreerd, zodat het een beetje meer diepgang zou hebben. Samen met de door de deelnemers meegebrachte bloemen en takken bladeren, werden er schitterende kransen gevlochten met o.a. tarwe, rogge, haver, eenhoorn, emmer, spelt en zwart gebaarde tarwe.

Tijdens het vlechten werden al intenties en wensen meegenomen. Toen de kransen klaar waren, werd door de krans naar het vuur gemediteerd, om zo nog meer kracht bij te zetten. 

De creaties maakte mij echt trots op de ze creatieve mensen. De granen pronkten stuk voor stuk prachtig tussen de kleurrijke bloemen en groene bladeren. een mooi gezicht toen iedereen zijn krans ook op had.  

De graanpop werd versierd met allerhande kleine decoraties die door de deelnemers mee waren gebracht Zij zal op Castlefest aan de Wikker worden geofferd. 

De deelnemers

Het was een fijne dag met mooi weer

Er staan nog veel meer schitterende foto's op Facebook. Met dank aan de fotograaf Menno de Haas voor het zo sfeervol in beeld brengen van de viering.

Reactie schrijven

Commentaren: 0